Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.
Npr Herceg Novi 58mm a najblizi mu Kotor samo 4mm>
Čini mi se da je ukupno palo oko 40 litara kiše.
To danas Milos okacio Kotor 4mm
Ako izuzmemo krajnji jug, sasvim pristojne količine padavina u Crnoj Gori danas, u skladu sa prognozom modela:Herceg Novi 58mmKolašin 36mmNikšić 31mmPodgorica 18mmGolubovci 15mmPljevlja 12mmTivat 4mmBar 0.3mmUlcinj 0.0mmSjutra ćemo znati količine padavina i sa klimatoloških stanica.U Beogradu oblačno, suvo, i toplo veče. T 25°C.
Sudeci po komentarima drustva u Kotor je palo mnogo mnogo vise od 4 mm, odakle taj podatak?
I noćas su odlični izlazi.Između ostalog crta se pojačan do jak jugo/jugozapadnjak u toku padavinski najjačeg termina,posebno na jugu Crne Gore. U tom slučaju navjetrene oblasti na jugu(kao npr. moje selo) mogu dobit manje kiše od očekivanog dok zavjetrene strane južnih planina(Cetinje) kao i centralna regija (Nikšić,Danilovgrad i Podgorica) mogu dobit dobru porciju.Eto viđećemo kako će se situacija odvijat.
Da bas oko 20:30 je bilo nevrijeme,kisa je jako padala a vjetar je bio veoma jak,ni sad nista nije bolje napolje je pravo nevrijeme,pada kisa i to veom jako
Pa u situacijama kada je jak južni vjetar obično centralni dio dobije dobru kišu.Evo što sam prekjuče napisá Quote from: Madjo on September 17, 2011, 22:37:28 I noćas su odlični izlazi.Između ostalog crta se pojačan do jak jugo/jugozapadnjak u toku padavinski najjačeg termina,posebno na jugu Crne Gore. U tom slučaju navjetrene oblasti na jugu(kao npr. moje selo) mogu dobit manje kiše od očekivanog dok zavjetrene strane južnih planina(Cetinje) kao i centralna regija (Nikšić,Danilovgrad i Podgorica) mogu dobit dobru porciju.Eto viđećemo kako će se situacija odvijat.
Quote from: snesko belic on September 19, 2011, 23:18:08 Da bas oko 20:30 je bilo nevrijeme,kisa je jako padala a vjetar je bio veoma jak,ni sad nista nije bolje napolje je pravo nevrijeme,pada kisa i to veom jako snesko upravo kacim dva videa koja sam snimio mobilnim danas . prvi je na bioce i prazno korito rijeke Morace (samo desetak minuta nakon snimka je pocela da pada kisa) a drugi je upravo ovo kad je bio stvarno zestok pljusak oko 2030h ...nesrecom, mobilni mi je strasno spor tako da dok je otvorio opciju za snimanje videa pljusak je bas dosta stanjio ali evo vidjecete... :)
jeli ovo kod Carina?najjaci je ono -Prijeti li nam ovo tornado haha Super Vanja