ZHMS forum je prvi i jedini crnogorski forum zaljubljenika u meteorologiju
To i ja koliko sam glup, tek sad shvatih brate. Znam da nece ovamo snijeg, i opet se nadam nekako. Pojma ti neam...
Quote from: stefan96 on December 30, 2011, 22:13:49 To i ja koliko sam glup, tek sad shvatih brate. Znam da nece ovamo snijeg, i opet se nadam nekako. Pojma ti neam...Stefane, evo ti jedne poznate misli koja objasnjava takvo razmisljanjeČovjek se uvijek nada, čak i onda kada je izgubio svaku nadu. Isidora Dankanizvinjavam se na off,a sto se tice snijega, toliko je ocigledno da ga u centralnim i juznim predjelima biti nece da to boli u PG je sjeverac poceo, jos malo i gotova zurka
Evo sad sam iz voznje gore na medun pada snijg a kod fundine dolje nize pada susnjezica ako nastavi ovako moze bit nocas u pg nesto
Trenutno pada JAK snijeg na Cetinje, vec ima nekoliko novih santimetara! Slikacu ispred kuce, pa cu postaviti!a postavi brate da nas zelja mine .....tuga od pg kao i uvijek....pozdrav
Ima jedno nepisano pravilo za Podgoricu, kad krene kisa u 99% slucajeva NE MOZE preci u snijeg jer kada u PG pada temp uz kisu to je zbog sjevernog strujanja i taman kad mozda dostigne zeljeni pad izvedri ga, tako da ja kad ne krene sa snijegom od starta nemam nadu nikakvu.
Evo jedna prije 5 min. Sad ce i ostale:http://imageshack.us/photo/my-images/515/img4348b.jpg/prva liga
mozda nas iznenadi snijg nocas ko znanije da nema sanse