Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju
 

24.10.2020.
Temperatura mora u 14h

Budva: 21Bar: 20Ulcinj: 20Herceg Novi: 18

Interactive

Kontakt Forum
Tenderi i javne nabavke

AMS

Automatske
meteoroloske stanice AMS
 
21. Dec 2012.
65 godina ZHMS

Hidrometeorološki zavod Crne Gore, danas ojačan još jednim sektorom -Sektorom za seizmologiju i sa novim imenom - Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, proslavlja 65 godina rada.

U protekloj godini završeni su neki projekti, a započeti novi, čija će realizacija u periodu koji slijedi doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, obezbijediti pravovremene i pouzdane informacije i upozorenja, što će povećati sigurnost ljudi i njihove imovine.

Svih proteklih godina osnovni cilj našeg rada je bio fokusiran na poboljšanje kvaliteta informacija, obavještenja i upozorenja, njihove ažurnosti i bolje dostupnosti do brojnih korisnika. Naravno u godini pred nama sve to želimo dodatno unaprijediti.

Proslavljajući 65 godina rada, upućujemo izraz zahvalnosti svima onima, koji na različite načine prate rad Zavoda, korisnicima naših informacija; zaljubljenicima u meteorologiju, hidrologiju i životnu sredinu; partnerskim institucijama; medijima; koji nam na taj način pružaju neophodnu podršku i povjerenje.
Category:Aktuelnosti