METEOROLOGIJA > Temperatura, padavine, vjetar...
Kiša
(1/1)
Cirius:
Jeste da bi bilo prigodnije otvoriti ovaj topic nekom "besjedom o kisi", kisnim kapima, kondenzaciji, intenzitetu itd, ali meni je nesto drugo skrenulo paznju ovih dana .. Nije se, zbog poplava, govorilo mnogo o totalno prljavoj, braon kisi koja je u bar dva navrata padala tokom Biserke. Cuo sam negjde na kratko na nekoj TV o primijecenim "crvenim oblacima" nad PG ( koji su lijepo izgledali, mada malo toksicno :83: ), kao i o povecanoj kolicini gvozdja u padavinama. Ako se neko podrobnije bavio tim, zna li se otkud je to doslo, kako nastaje i kakve eventualne posljedice proizvodi ? Jesu li primijecene takve padavine u jos kojem mjestu sem Pg ?
Madjo:
Da ne bude kisa jer će padat kiša :67: :122: Moramo skupit pare neđe za tu tastaturu sa š,đ,č,ć,ž, :67: :122:
Kako da ne, padala je i kod mene prljava kiša, i samo ću reći da od kad mjerim padavine prljaviju kišu nijesam vidio :29: I dalje se vidi kafeni talog u dno kišomjera.
Admin:
Imaš malo o tome na naslovnoj stranici (meteo.co.me) u aktuelnostima
http://www.meteo.co.me/index.php?id=108
Cirius:
Znaci pustinjske aerosoli, sa visokom koncentracijom gvozdja .. vjerovatno opet sjeverozapadna Sahara :31:
Navigation
[0] Message Index
Go to full version