Pricaonica > Opšta diskusija
Off topic kamp
Cirius:
Ako nesto ne pripada nigdje, pripada ovdje ... ovo je off topic, i ovdje nista ne moze biti off topic ... da zivne ovaj dio sajta, a i naslov 1x2 moze proci za manje formalne teme, kojih cesto ima dovoljno za priguse Prognoze ili, najcesce, Aktuelno ...
Uglavnom, plan i program: da se usvoji nova mjera za kolicinu snijega u Zetsko-Bjelopavlickoj ravnici i primorju: Pahulja po metru kubnom (Np/m3); da Boleva alfa dobije poseban status "motorizovanog mjernog mjesta", da se ista postavi na platni spisak HMZ-a :D ; Madjo da izvijesti je li izvjesni Veko krenuo s bagerom, itd itd ..
Jos se smijem "agrokombinatu" ... ljudi nisu vidjeli da je tu pisalo "oblacno, 0'C" prije nego sto ga je promijenio .... :D
Madjo:
(Oblak) *oblacici* sunce metar snijega/-..VEKO-[]
vanja:
mozda jedan topik da bude "pricaonica" kao sto je i na mim forumu? :D mislim da je to dobra ideja... mozemo o alfi raspravljati malo :D :D
Cirius:
Pa ovo je to zapravo, samo se cesto tako zove pa sam htio da mu promijenim ime malo :)
Evo Madjo je vec otvorio vozni park, cini mi se da je ono sunce zapravo the alfa :D
vanja:
jeli kacio bole alfu...da vidimo to cudo...i da se prilozi obavezno detalj trenutne temperature koju alfa pokazuje ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version