Pricaonica > Opšta diskusija

Off topic kamp

(1/1484) > >>

Cirius:
Ako nesto ne pripada nigdje,  pripada ovdje ...    ovo je off topic,  i ovdje nista ne moze biti off topic ...   da zivne ovaj dio sajta,  a i naslov  1x2  moze proci za manje formalne teme,  kojih cesto ima dovoljno za priguse Prognoze ili, najcesce, Aktuelno ...

Uglavnom,  plan i program:  da se usvoji nova mjera za kolicinu snijega u Zetsko-Bjelopavlickoj ravnici i primorju:   Pahulja po metru kubnom  (Np/m3);  da Boleva alfa dobije poseban status "motorizovanog mjernog mjesta", da se ista postavi na platni spisak HMZ-a   :D ;  Madjo da izvijesti je li izvjesni Veko krenuo s bagerom,  itd itd ..

Jos se smijem "agrokombinatu"  ...  ljudi nisu vidjeli da je tu pisalo  "oblacno,  0'C"  prije nego sto ga je promijenio  ....    :D    

Madjo:
(Oblak)         *oblacici*          sunce      metar snijega/-..VEKO-[]

vanja:
mozda jedan topik da bude  "pricaonica" kao sto je i na mim forumu?  :D  mislim da je to dobra ideja... mozemo o alfi raspravljati malo :D :D

Cirius:
Pa ovo je to zapravo,  samo se cesto tako zove pa sam htio da mu promijenim ime malo   :)
Evo Madjo je vec otvorio vozni park,  cini mi se da je ono  sunce  zapravo the alfa   :D

vanja:
jeli kacio bole alfu...da vidimo to cudo...i da se prilozi obavezno detalj trenutne temperature koju alfa pokazuje  ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version