Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.
Jesmo ali nije zgoreg ponoviti.
Ja ću uzet' prvu grupu.
Kad pocinjemo i do kad je rok za davanje predloga?
E da, misli da je rok do 25. septembra mnogo, do utorka ili srijede ove sto dolazi dovoljno.
Ok. Ja se mogu bavit' tim, a mogu i Mađo ili Vanja ili neko drugi od modova, ako su raspoloženi.
Quote from: cirus on September 17, 2011, 18:11:22 Ok. Ja se mogu bavit' tim, a mogu i Mađo ili Vanja ili neko drugi od modova, ako su raspoloženi.Tu sam i podijelićemo posao. Da sačekamo još do sjutra popodne ostale forumaše da se jave,možda ima neko neki drugi predlog za izbor imena ciklona i valja saslušati,a sjutra ili preksjutra ćemo otvorit novu temu đe će moderatori upisivat predloge koje ćete slati nama na privatne poruke.Što se tiče roka nije nikakva žurba i nek potraje ako treba do kraja septembra i dalje, imamo još 4-5 imena iz stare liste.Što više predloga to bolje.
Dobro,neka si ali bolje počet od śutra.Volio bih da čujem mišljenja Vanje,Miloša,Rada,ehteliona,Frake,Sanjina,Transmata,Stefana...i ostalih aktivnih članova,da ne nabrajam.