Madjo ce da ima jos jedan dobar snijeg,sigurni u to budite.Malo da se ukljucim u pricu oko auta,ja sam lud za Alfom mada vozim Forda :D igrom slucaja dosao do njega,neka kompezacija.Neki su mi drugari otkad je ovaj bezvizni rezim isli i Italiju i kupili za relativno mali novac jedno izuzetno auto ali stvarno izuzetno bez pristrasnosti prema italijanskoj auto industriji.Radi se o Lanci Libri 2,4jtd,ljudi to sto ona nudi za dati novac je vrh,svemirski brod,voznja kao po tepihu,izuzetan obrtni moment,medjuubrzanja,potrosnja ne prelazi 9 sa klimom,jednom rijecju automobil visoke klase sa mnogo dobrom zavrsnom obradom i ekstra materijalima,nije se na njemu stedjelo.E sad treba imati malo vremena a bogami i para sto danas nije lako pa prosetat do tamo i obici okolne gradove i naci odrzavan primjerak.Treba priznati da je ovdje problem servisna mreza tih vozila,ne znaju to priuceni majstori ovdje da rade,vise stete naprave no koristi,to su ipak vozila za skolovani majstorski kadar a ne za ove nase sto imaju radionice po livada ali evo nesto i sa tim krece na bolje.Ponavljam bez pristrasnosti Alfa i Lanca su savrseni primjerci Italijanske tehnike sto se za Fiat ne moze reci jer ono je vise narodno auto.Alfa od modela 145 pa na dalje dozivljava ponovnu renesansu i lagano osvaja svijet sto mi je izuzetno drago.Ne potcjenjujem Njemacku tehnologiju ali od Njemaca mogu samo da im pariraju neki modeli Audija i cuvenog Bavarca to jest BMW-a.Ne zamjerite malo oduzih ;)