I ja sam ti Djoma po vazdan kad posla nemam po bastina,sto ovuda sto po Bjelopavlicima,tamo mi je plac.Kad pomenu vec ove radove evo dva dana obilazim sve moguce radnje da kupim motornu kosilicu to jest trimer,cuda radi Madjo,plotove mlado siblje i bagremare rusi a o livadama da ne pricam.Sluzio me prethodni i ako je bio hobi marke sthill ravno 11 godina,nije mogao vise dusu sam mu uzeo.Uzeo sam sad profi masinu marke OLEO MAK poznata i priznata u tom fahu,najbolji odnos cijene i kvaliteta,inace ih Hrvati koriste u njihovim komunalnim sluzbama,pocece i drugi jer za manje para nudi vise od sthila,jebi ga sthill prodaje ime,moze mu se.Madjo s tom sam masinom prijatno iznenadjen,veoma snazna i mocna,nisam se micao od nje danas ka djetetu kad kupis igracku.Sve ti ovo pisem jer prepostavljam da si meraklija za ove stvari a za tvoj kraj su bogom dane.Cijena joj je 500 eura,normalno ja sam je uzeo na rate,danas se zivi na rate :D Ugusih vas sa ovom pricom ,ne zamjerite,pjesmu odlazem za sjutra...