Aleksandre,tek sad ovo pročitah,kad izlistah "recent posts"
Što se tiče wikipedie,kada tražite na pretragu neki manje poznat geografski lokalitet,tamo ima dosta neuređenih tekstova i nebuloza,blago rečeno.Dao sam mali doprinos tako što sam 2 dana uređivao tekst o Orjenu,mada mi nije odobreno da preuredim količine padavina u okolnim lokalitetima jer se traži izvor informacija.Odakle mi izvor kad na google ukucate "Orjen padavine" nema ništa drugo osim same wikipedie i našeg foruma ! ....
U svakom slučaju predlog nije loš ali treba dobro osmisliti kako bi to funkcionisalo.
A potpuno se slažem da bi mogli mi malo urediti forum,sortirati razne klimatološke podatke kao što se sređuju Cikloni i napraviti nešto kao baza podataka.Ja imam,zahvaljujući SnowHunteru i njegovim podacima,urađene sve grafikone o srednjoj temperaturi vazduha i količini padavina za CG gradove i mjesta, onda uz kratak klimatološki opis tog lokaliteta(kao što smo npr opisali Pljevlja) i rekordne parametre,otvorili posebnu temu ili čak poseban podforum kao npr KLIMATOLOŠKI PODACI LOKALITETA U CRNOJ GORI ili nešto slično...onda nam uopšte ne bi bila potrebna wikipedija.Imali bi tačne klimatološke podatke na jednom mjestu.
I naravno da ovo ne može uraditi jedan čovjek,al dobro ima vremena pa biće i to nekad.