Author Topic: Off topic kamp  (Read 730977 times)

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
Re: Off topic kamp
« Reply #75 on: February 23, 2010, 16:51:28 »
Madjo car si,dobro si me nasmijao...bio sam malo van Pg-a,ali eto mene,cuvajte se zgodne zene :D

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #76 on: February 23, 2010, 17:08:46 »
Djesi sone pjesniche i nevremena vjesniche ;)
Sto ti zenske mir ne daju,oce opet na udaju
Kada vide mladog sona,sto nam lici na Stalona ... :D ;)

hahaha ja samo sto nisam sa stolice pao od smijeha :))))))

Madjo

• Guest
« Reply #77 on: February 23, 2010, 17:15:58 »
Ko zna,mozda i lici..Bolje nam se ne zebavat :D

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #78 on: February 23, 2010, 18:02:36 »
Bojan Kosic 19 godina star momak iz Niksica i jedini reprezentativac Crne Gore na olimpijadi u Torontu za koji minut na drugom programu TVCG startovace u disciplini skijanje-veleslalom (dal veleslalom?)

Ajmooo Bojaaaaaneeeee :)

Madjo

• Guest
« Reply #79 on: February 23, 2010, 18:10:39 »
Pi,fali struja,nevrijeme ovamo.Bas me interesovalo kako skija taj mali.Gleda sam neki prilog o njemu na tv

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #80 on: February 23, 2010, 18:26:34 »
Evo pocinje...cini mi se prvo startuje njih 100 pa u drugi krug ide prvih 25-30.
Vazno je ucestvovati...Ajmo Bokiiii  :)

Madjo

• Guest
« Reply #81 on: February 23, 2010, 18:30:34 »
Sto vazno ucestvovat?Moga bi i ja onda tamo bit.
Neka uzme to zlato i vrne se doma. :D

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #82 on: February 23, 2010, 18:57:28 »
Sto vazno ucestvovat?Moga bi i ja onda tamo bit.
Neka uzme to zlato i vrne se doma. :D

Evo Velisa je u pocetku objasnio ...u drugi krug ide najboljih 20...nas startuje cini mi se sa 87-88 mjesta...Kolko vidim , stazu su vec poceli da oru neki skijasi tako d aje pitanje na sta ce ona liciti kad na Bojana dodje red.

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #83 on: February 23, 2010, 19:59:58 »
10.48 zaostatak  :)

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #84 on: February 24, 2010, 00:27:02 »
Vidim da se ubaciste u sahovske probleme,bogami ste pametni tu nema dileme.Za vas su Fiser,Kasparov i Karpov boranija sitna,svaka vam je partija veoma bitna.Sto se Stalonea tice razlika je bitna,njegova figura je za mene sitna.Bog mi dao 115 kila a nosim ih od sale tako da zajebancije na moj racun trpim samo male,takodje me i visina krasi,jedino sto imam sijedih vlasi.Ipak znajte da pred vama razuman covjek pise koji za lijepim damama uzdise,ali samo za onim koje imaju lijepu prirodnu kosu,zbog kojih zna da bude dusa u nosu.Dobri smo mi svi likovi odje i ako ponekad dodje do neke glodje.Boletov izbor auta mi se svidja,Cirus sluza Azru i Ekatarinu i  ja mu zelim curu finu.Vanja osoba na svom mjestu ako nije ozenjen,zelim mu dobru nevjestu.A tebe Madjo da ne zamjere ostali stavio bih na celu tabele,zasluzuju to Njegusi,bar tako vele.Osim velikog meteo znanja dobar si na i mnogo drugih strana,da ne nabrajam sada koje jer velike su mogucnosti tvoje...Eto rijec dvije o svemu i nikad ne bili u problemu,neka vas zdravlje i sreca sluzi i da vam zivot bude sto duzi...Eto tako moji mili i vazda veseli bili... ;)

Offline Fraka

• Sr. Member
« Reply #85 on: February 24, 2010, 00:54:52 »
10.48 zaostatak  :)
Bogami, kakvi su mu uslovi, dobro je da se ziv skotrljao niz brdo..  :D al svakako je veliki uspjeh ovo  :)

Madjo

• Guest
« Reply #86 on: February 24, 2010, 12:21:07 »
@ sone,kakvi stihovi,hahahaha 

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #87 on: February 25, 2010, 20:54:39 »
Ljudi valjalo bi ovo da stane jedno 15 dana,da se baci malo krtole u zemlju,ja je na pjacu ne uzimam,zivi je otrov,iskljucivo organsku proizvodim za porodicu.Nije ovo reklama :Dnemam za prodaju.Mogli biste nesto otvorit na temu organske hrane kad smo se svega vec dovatili,ti Madjo vjerovatno toga u tvoj kraj proizvodis,makar za sebe.Ja imam plac tacno ispod Garca,zabavljam se tim po malo.

Madjo

• Guest
« Reply #88 on: February 25, 2010, 23:21:40 »
:D A okle sone.Godinama ne bacam nista u dolinu,sve kupujem ka ludi,pored ralo ipo svoje zemlje.Ne koristim ono sto je bog dao,kvalitetnu zemlju i planinski vazduh.To sto se nekad radilo sad je zalivadilo,no nije problem preorati,samo da ocu.Samo sto nemam racunicu kad saberem troskove oranja,kupovinu sjemena,djubriva.U takav sistem zivimo da nam je jeftiniji paradajz iz Makedonije koji prolazi 5 granica nego nas proizvod.

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #89 on: February 25, 2010, 23:54:59 »
Pravo velis,veca je dara no mjera,no nekako posle privatnog posla sto radim i kojekakvih svakodnevnih problema u tome odem ti ispod one planine i uzivam u tisini i miru pa nek kosta sto kosta a da je isplativo nije.Ti fino parce zemlje imas tamo,sto se tice brenda ako ga ko ima,vi ga imate i vasi proizvodi su trazeni na trzistu,no znam ja obaveza je to covjek toga da se poduhvati no kakvo vrijeme ide bojim se da ce se ucit mnogi tome sto ga nisu radili.Ne znam,ja sto sam stariji to me sve vise privlaci,dal to s godinama dolazi...Uzimao sam sa Ivanovih Korita cuveni sir Njeguski,cini mi se od nekih Cavora,bogome je zlatan bio,ali klima je cudo a i stare Crnogorke sto to rade,bogme ih je malo ostalo,nece ove danasnje,evo ova moja prva,nebi je puskom na selo ocerao :D

Madjo

• Guest
« Reply #90 on: February 26, 2010, 11:20:53 »
Uzimao sam sa Ivanovih Korita cuveni sir Njeguski,cini mi se od nekih Cavora,bogome je zlatan bio,ali klima je cudo a i stare Crnogorke sto to rade,bogme ih je malo ostalo,nece ove danasnje,evo ova moja prva,nebi je puskom na selo ocerao :D
:D :D hahahahha sone domacin si pravi,a ova moja bi bogami radila u bastu i drzala zivo no ja ne dam :D
U pravu si,vraticemo se svi zemlji polako,no kod nas se krtola u polje baca tek po Djurdjevu-dne,prije nikako.Poneko,ko radi u doline povise polja,baci i prije,tamo je drugi tip zemlje,buhavica.U polje je teska zemlja-gnjila zbog plavljenja zimi,kazu,treba dosta radit oko nje i ugodit,ali rodna-drzi dobro vlagu.
Da nijesi od Gojka s Korita uzima sir ? 

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #91 on: February 26, 2010, 11:41:16 »
Davno to bijase,95-96godine,kuca blizu magistrale iz pravca Cetinja,cist je teren tuda,sve sami pasnjaci,bio u prolazu pa rekoh za merak da uzmem pa me ljudi tu uputise.Zadrzali su tvoji Katunjani onu staru gostoljubljivost sto je bila nepisano pravilo kad im se u kucu udje a i uopste svi sa sela i ovi gore po sjeveru takodje.Ta domacinstva svojim ne malim radom mogu u pola dana i noci da prime 50 dusa na ice i pice i to sve da bude   ono sto odje ne znam koje pare da imas ne mozes da kupis,a to je prava domaca hrana.E to volim majku mu... ;)

Madjo

• Guest
« Reply #92 on: February 26, 2010, 14:42:32 »
Bice da je Go$a,prije vode se skrene desno.Imaju strasan sir,i bolji je no njeguski,mislim ovi iz polja.
Slicni smo,i mene je dobro domace jelo zakon.Ne mora se imati nista od 'luksuza' ali trpeza volim da je puna.Svaka para se izjede.Lanik sam nabacio 115 kg :D onda  sam reka zeni da mi nista ne sprema,nagrdi me.U zadnje sam kalira,oko 105 kila. ;)

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #93 on: February 26, 2010, 18:06:31 »
Bravo Madjo,zaboravio sam da napisem desno,pogodio si,prije vode desno,odma je blizu kuca.A znas ti to kao svoj dlan...Bijase jesenji dan pri kraju,magla sitna kisa a ono bukovo lisce popadalo po putu,ja tad nedje poceo da vozim,mislim polozio ispit,e kad sad sam se dovatio Cetinja ka da sam se rodio.A to je boza kad sad vidim one slike kad padnu snjegovi ;)Dobro si tu kilazu makao,ja muku mucim s tim evo 3 godine,evo sad sam poceo da postim,danas 11 dan,tesko da cu izdrzat jer sam gurman veliki.Danas nadjoh u prodavnicu cokoladne prline,zamisli posne e omlatio sam kutiju od 450 grama,pa vidji kakva me muka bila uvatila :D

Madjo

• Guest
« Reply #94 on: February 26, 2010, 18:15:26 »
Hahahahaha a ne muci se no izij ka coek kilo mesa :D .Zdravlje na usta ulazi,tako vele i ja se toga drzim. Slatkoran sam,sto se veli,nijesam postio niti drza dijetu no sam radio ka crnac na zaropecinu u Tivat.I pio sam po 4-5 litara vode u prosjek dnevno,jednom i 4 boce po dva litra,ka kamila :D Skala sam za 2 mjeseca 10-12 kila.

Offline sone

• Urednik
  • Hero Member
  • *
« Reply #95 on: February 26, 2010, 18:22:09 »
Bogme ce tako i bit,koliko je sjutra idem u Bjelopavlice,vele bice sunca i suvog vremena,imam neku livadu uvatio je bagrem,on je kao guba,ima sjutra s njim megdan da dijelim. :D 

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #96 on: February 26, 2010, 20:54:56 »
Bogme ce tako i bit,koliko je sjutra idem u Bjelopavlice,vele bice sunca i suvog vremena,imam neku livadu uvatio je bagrem,on je kao guba,ima sjutra s njim megdan da dijelim. :D 
e sad si me posjetio mog druzenja sa bagremom. u mojoj sumi pretezno raste grab i hrast al jedan dio  ima bagrem (otprilike  1/12) e samo kad se sjetim...pustio sma ga jedne godine i gresku sam napravio,rasirio mi se i po livadi a i po ostatku sume. jedne godine sam ga citavog iscistio al dzaba,nakon par mjeseci opet vidim iz trave vire male stabljike...onda sma ih cupao iz zemlje. Dobro si me podsjetio no cu morati da sacekam jer je od ovih kisa  kod mene velika voda...moram sacekat barem 3-4 suncana dana da se zemlja osusi. ne mili mi se obuvat cizme zbog njega...ja to radim u pjaćotkee  ;D ;D ;D evo grmi napolje i kisa pojacava, pljusak  :)

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #97 on: March 02, 2010, 22:20:08 »
ako niste gledali dnevnik u 1930h na prvi program rtcg1 ima prilog o pokusaju ekipe tvcg da dodju do sela mala crna gora u durmitorskom kraju-pogledajte u 2300h-nadam se da ce biti tog priloga

Offline Cirius

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #98 on: March 02, 2010, 22:29:32 »
Uhvatio sam i ja taj momenat,  nekoliko domacinstava sa uglavnom starijim clanovima se zabarikadiraju do proljeca ..  !  Trenutno ima pola metra snijega,  ranije ga je svakako bilo mnogo vise u tom kraju,  fakat poznat je po tome ..  pokusaj probijanja neuspio,  trebali su se raspitati i angazovati masinu    :)

edit -  Boleva alfa svakako ima mogucnost ciscenja snijega,  ali neupucenom oku to promakne ...   samo postovaoci alfe znaju neke tajne    ;)   :D
« Last Edit: March 02, 2010, 22:31:16 by cirus »

Offline vanja

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
  • 🔵⚪💙⚪🔵
« Reply #99 on: March 02, 2010, 22:39:30 »
ma meni bjese smjesan njihov pokusaj hahahahaha