Vidim da se ubaciste u sahovske probleme,bogami ste pametni tu nema dileme.Za vas su Fiser,Kasparov i Karpov boranija sitna,svaka vam je partija veoma bitna.Sto se Stalonea tice razlika je bitna,njegova figura je za mene sitna.Bog mi dao 115 kila a nosim ih od sale tako da zajebancije na moj racun trpim samo male,takodje me i visina krasi,jedino sto imam sijedih vlasi.Ipak znajte da pred vama razuman covjek pise koji za lijepim damama uzdise,ali samo za onim koje imaju lijepu prirodnu kosu,zbog kojih zna da bude dusa u nosu.Dobri smo mi svi likovi odje i ako ponekad dodje do neke glodje.Boletov izbor auta mi se svidja,Cirus sluza Azru i Ekatarinu i ja mu zelim curu finu.Vanja osoba na svom mjestu ako nije ozenjen,zelim mu dobru nevjestu.A tebe Madjo da ne zamjere ostali stavio bih na celu tabele,zasluzuju to Njegusi,bar tako vele.Osim velikog meteo znanja dobar si na i mnogo drugih strana,da ne nabrajam sada koje jer velike su mogucnosti tvoje...Eto rijec dvije o svemu i nikad ne bili u problemu,neka vas zdravlje i sreca sluzi i da vam zivot bude sto duzi...Eto tako moji mili i vazda veseli bili... ;)