Onda konstatujem da moj predlog nije usvojen.
Nego nastavljamo po starom. Neka opiše ko stigne. (Što će reći, Miloš da opisuje sam, i da uskoči poneko kad može)
Ja sam mislio ako napravimo redosled ko opisuje.. (kao što imamo utvrdjen spisak imena ciklona) da ćemo možda odgovornije pristupiti. Jer će onda svako znati prije nailaska ciklona da je njegov red.. a ne minut prije ciklona.. "oće li ko opisat, ima li ko vremena itd.."
Na ovom forumu nećemo nametat nikome obavezu da nešto mora.
U tom smislu neće biti nikakvog redosljeda.
Ne mora ni Miloš opisivati ukoliko neće ... i trebao je tako uraditi, propuštili bi nekoliko ciklona... eventualno neki "zanimljiviji" bi se naknadno opisao.
U stvari, i ne vidim više neku veliku svrhu da vodimo redovnu evidenciju ciklona.Nema statistike na kraju, nema izvještaja ni iz jednog grada ili lokaliteta, ni fotke... Naravno, nastavićemo da ih imenujemo a ostalo(statistički podaci) koliko bude volje i koliko se stigne.
Liše SnowHuntera,Miloša i mene niko nije ni pokušao da sakupi količine padavina a kamoli da postavi neku tabelicu u Ciklonima.
Zato je potrebna veća baza forumaša i što je bitnije - više aktivnih forumaša koji bi na dobrovoljnoj osnovi učestvovali u radu foruma i doprinosili kvalitetu istog.
Dok se to ne ostvari,
teramo ovako.
Ja se samo pitam đe su svi oni dežurni kritičari ot zimus,da sad malo uskoče i pomognu kolegama...nó, lako je kritikovat i śeđet skrštenija ruká.
Ma zaboravite da sam išto progovorio.