Niti znam,Džoni, o čemu govoriš niti sam ti brisao postove.
Ali mi je dužnost kao moderatoru da progovorim dvije.
Džoni, kako da kažem, i ti si pomalo "sklon" prepirkama, ali nemoj pogrešno da me shvatiš...oću da kažem da i ti imaš,istina rijetko, burnu reakciju na nečiji post,komentar, nebitno o kojoj temi se radi.Složićeš se samnom da je tako.
Dogovoreno je,između moderatora foruma i naravno administratora, da se briše sve što može
izazvati nesuglasice između članova foruma,a to su uglavnom politički,vjerski i postovi na nacionalnoj osnovi.S obzirom da si moderator i administrator na nekim drugim forumima trebao bi imati više razumijevanja za moderatore našeg foruma koji se zbilja trude da rade svoj posao kako treba.
Čak bih rekao da smo prilično blagonakloni prema svim članovima foruma i dozvoljava se više offtopic-a nego što je u start dogovoreno!
Da, red bi bio da onaj ko obriše pošalje poruku autoru obrisanog posta.
Admine, u toku jednog, ajd da rečem meteorološki zanimljivog, dana se pobriše minimum 20 postova a znaju kolege moderatori da je nerijetko puta bilo pobrisano znatno više komentara.
Nemoguće je svakoga obavijestiti i nema smisla objašnjavati zašto je izbrisan komentar tipa :
Daaaa... Toooo ...i slično.