Pozdrav svima!
Za pocetak da kazem da bas malo znam o meteorologiji i vas forum uglavnom koristim iz razloga informisanja. Stoga se necu mijesati u strucne rasprave i javljacu se samo sa konkretnim pitanjima o prognozi (kad mi zatreba) tako da ce vecina mojih postova biti na ovom topicu. Meteorologija mi, ovako povrsno gledano, izgleda kao fascinantna nauka, ali i fin hobi-medjutim raspored obaveza je trenutno takav, da vremena za dublje izucavanje jednostavno nema, a situaciju komplikuje shto vecinu vremena provodim u inostranstvu. Ako/kad steknem veca znanja, eto mene i na drugim temama :)
Imam jedno konkretno pitanje: kako sada stvari stoje sa vremenom u srijedu u Podgorici? Posebno bi me interesovalo da li postoji mogucnost (naravno, ne trazim odgovore sa 100 posto vjerovatnoce, znam da ih je nemoguce dobiti-vec generalnu situaciju) za snijezne padavine tog dana. Fora je u tome shto organizujem dogadjaj koji ukljucuje i aerodrom (to jest slijetanje na njega) i izuzetno mi je bitno da vidim da li bi vremenska situacija mogla da pokvari stvar.
Unaprijed zahvalan !