Za pristup forumu TAPATALK-om koristite 195.66.163.23/forumi/index.php
Da, srpski,crnogorski,bosanski,vojvođanski,semberijski,hercegovački,krajinski, kao da je to bitno.
Za 10-tak minuta na RTCG počinje emisija, gost u studiju je naš Admin.
Imam ovaj lablovski RTCG, evo upravo sam prebacio! Mene nerviraju samo zato što nikad ne prenose fudbalske utakmice Crne Gore.
E pa to ti je sudbina dijaspore. Zaborave korene. Al' se ja ne dam.
Quote from: sanjin on December 05, 2010, 20:28:07 E pa to ti je sudbina dijaspore. Zaborave korene. Al' se ja ne dam.A sudbina ovog foruma je da se ne bavi politikom. Jezik je politicko pitanje. Sigurno ima razlicitih misljenja i to je delikatna tema, sa potencijalom da proizvodi konflikte .... dijalog je, naravno, dobra stvar, ali ne na meteo forumu. Glavno je da ce biti razumljiv. Ako bude potrebe, uvodimo i slikovno pismo
Pocelo svalje u Bgu http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=05&nav_id=477145
Quote from: cirus on December 05, 2010, 20:57:09 Quote from: sanjin on December 05, 2010, 20:28:07 E pa to ti je sudbina dijaspore. Zaborave korene. Al' se ja ne dam.A sudbina ovog foruma je da se ne bavi politikom. Jezik je politicko pitanje. Sigurno ima razlicitih misljenja i to je delikatna tema, sa potencijalom da proizvodi konflikte .... dijalog je, naravno, dobra stvar, ali ne na meteo forumu. Glavno je da ce biti razumljiv. Ako bude potrebe, uvodimo i slikovno pismo Jezik je lingvisticko pitanje.
Brišemo i ovo gore