Pricaonica > Ni opšte, ni posebno
Šah
Madjo:
Ko je voljan da bacimo koju partiju saha? Ciruse ?
Da vidim oce li ko,pa da se odigra koja nocas.
Ovako bi slali poteze : 1.e4 e5 2.d4 ed4...Pod rednim brojem poteze kao prava partija. Da ne dodje do zabune.
Cirius:
Trebalo bi vremena za to, sa kojim sam u deficitu ovih dana ... Mada, sto da ne, mogli bi voditi jednu lagano, pa bi se jos partija otvorilo vjerovatno izmedju drugih clanova (mada sam siguran da ni Admin ne bi odolio nekom gambitu :D ;)), samo nema pomoci kompjutera, knjiga, itd ! Nije fora da ja ovdje nesto budalim kafanski, a ti mi zbiberis nekog Larsena ili Spaskog s druge strane .... :D
Budi bijeli i gruni prvi potez ! Minimum jedan potez dnevno, osim u slucaju opravdanog izostanka, moze ?
Takodje, razmisli o promjeni imena topica u Sah: Madjo-Cirus partija 1, mozda i drugih bude ubrzo ...
Admin:
Uh, ja sam ljubitelj cugera i ne sjećam se kad sam odigrao partiju dužu od 3 minuta (po igraču).
Pretpostavljam da ne bih baš sjajno prošao u sporopoteznom šahu, jer ne bi bilo lako osloboditi se navike da igraš na iznenađenje, trik...
Volim i šahovsku problematiku.
Transmat:
Ja volim spore partije, po par sati, tad mogu da se udubim u partiju i da taktiziram.
Madjo:
--- Quote from: cirus on February 21, 2010, 17:54:04 ---Trebalo bi vremena za to, sa kojim sam u deficitu ovih dana ... Mada, sto da ne, mogli bi voditi jednu lagano, pa bi se jos partija otvorilo vjerovatno izmedju drugih clanova (mada sam siguran da ni Admin ne bi odolio nekom gambitu :D ;)), samo nema pomoci kompjutera, knjiga, itd ! Nije fora da ja ovdje nesto budalim kafanski, a ti mi zbiberis nekog Larsena ili Spaskog s druge strane .... :D
Budi bijeli i gruni prvi potez ! Minimum jedan potez dnevno, osim u slucaju opravdanog izostanka, moze ?
Takodje, razmisli o promjeni imena topica u Sah: Madjo-Cirus partija 1, mozda i drugih bude ubrzo ...
--- End quote ---
Ok,evo izvadih stari drveni sah veci je od po stola.Nema brige,literaturu sam svu razdijelio.
Da se dogovorimo,da nebi pisali nove postove za svaki potez,ja cu u okviru ovog posta davat sve moje poteze,znaci ovaj post i svaki novi potez cu upisati odje,znaci stalan modify message.A ti naravno u okviru tvojeg posta.
Ako se slazes,javi mi pa cu otvorit temu Sah: Madjo-Cirus Partija 1.
Ako mislis da je bolje jednostavno pisat u svaki novi post poteze,i tu se slazem.
Odluci dragi kolega. ;)
IDEMO CIRUSE
Madjo(bijeli) - Cirus(crni)
1. d4 -
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version