Pricaonica > Ni opšte, ni posebno

Lov i Ribolov

(1/8) > >>

Niksic 3:
Evo ja sam startovo novu temu lov i ribolov.Prvenstveno se bavim ribolovom i to mi je hobi.Volim prirodu i vodu.Cesto odem na rijeku il jezero te tamo provedem cijeli dan loveci ribu,to me smiruje i opusta.Niksic okruzuje dosta jezera pogodnih za ribolov:Slano(tamo ima sarana,klena,pastrmke,babuske i soma)
Krupac(klena najvise al ima i sarana,nesto malo pastrmke)Liverovici(pastrmka,klen,saran)nije dalo ni Bileca koja je jako bogata ribom.Imamo i rijeku Zetu u njoj ima pastrmke potoce i klijena.

Mađo:
Bravo,svaka čast kolega iz Nikšića.  :109: Mene raduje i pomisao da ipak ima omladine koja ne visi po kafića i kladionicah.

Niksic 3:

--- Quote from: Mađo on November 12, 2016, 21:11:03 ---Bravo,svaka čast kolega iz Nikšića.  :109: Mene raduje i pomisao da ipak ima omladine koja ne visi po kafića i kladionicah.

--- End quote ---
Hvala na podrsci kolega.No čuh da se prave neki objekti kuce il stanovi u Njeguse jel to istina?

Mađo:

--- Quote from: Niksic 3 on November 12, 2016, 22:28:49 ---Quote from: Mađo on Today at 21:11:03
Bravo,svaka čast kolega iz Nikšića.  :109: Mene raduje i pomisao da ipak ima omladine koja ne visi po kafića i kladionicah.

--- End quote ---
Hvala na podrsci kolega.No čuh da se prave neki objekti kuce il stanovi u Njeguse jel to istina?

--- End quote ---

Kako da ne.Tamo jedan u selo izliva neki trotoar iza kuće.  :11:

Niksic 3:
Hahahahahahaha :120:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version