Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - svijet
Cestarina (putarina) u Hrvatskoj
Admin:
Ima li ko informacije o putarinama u Hrvatskoj. Naime, postoji li mogu'nost kupovine vinjeta (sedmodnevnih, desetodnevnih...kao što imaju Slovenija, Austrija, Mađarska,... ) jer su im putarine koje nalazim na sajtu Hrvatskih auto-cesta poprilične.
Rade:
Pa mislim da inače važi 7 dana ili tako nešto, sad ću da pošaljem poruku drugu pa odgovaram!
CervantesRI:
Evo neko se vrijeme nisam javio, pa može i ovdje.
Kratko i jasno, nigdje u Hrvatskoj ne postoje vinjete. Cestarina se naplaćuje klasičnim putem na naplatnim kućicama po prijeđenim kilometrima i kao što ste rekli poprilično je skupa.
Rade:
Da, reče mi drug, poslao sam Dušanu na pm, ja sam bio prošle godine s drugom autom, plaća se putarina kad se ulazi na autoput a cijena zavisi đe se priključi na autoputu. I nije bila jeftina, baš su velike cijene...
Admin:
Planirao sam sa porodicom ljetovanje na sjeveru Italije, a htio sam 4-5 dana provesti i u Hrvatskoj, skoknuti do Zagreba, do Plitvica, .... toliko lijepog ima se za vidjeti u Hrvatskoj, ali cijene cestarina djeluju demotivišuće.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version