Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.
Sa obzirom da ce i sjutra biti isto dosta obilnih padavina,mislim da bi Zeta mogla ugrozit bas dosta kuca,naselja..Bas je dosta narasla,bio sam prije nekih 2 sata da vidim,i nenormalno brzo se podize.
Transmate, Stenli, je li Zeta još uvijek u svom koritu.
najbolje ce znati kolika oni koji znaju prosjecan vodostaj za ovo doba godine, da ne pominjem nivo ljeti.
bio sam danas pa sam snimao s telefonom kolko sam mogao...postavicu kasnije na youtube a i linkove ovdje naravnosnimio sam moracu preko puta 5 udovica pored snp-a, onda sam posao na rogamski most i odatle snimio malo zetu,pa sa spuskog mosta i onda sa danilovgradskog no tada vec bjese mrak ali tamo je pocela zeta da plavi prve kuce tj stigla im je do pragova....samo jedno zapazanje,odavno nisam vidio onoliku moracu na mjesto gdje se zeta uliva u nju tj bolje reci nikad je nisam vidio onoliku...mislim da hvali 2 metra da onamo izadje iz korita! zamisli i to moraca!!!ps.transmat odlicne fotke...mislim da smo se promasili u minute...ja sam na spuski most bio oko 1620h
jos da recem da kad sam isao starim putem od spuza pravo prema danilovgradu sa lijeve strane mi se ucinila pijavica na potezu kod malog garca...uski lijevak bijele boje,nisam bas tolko siguran, jer dok sam autom usporio da stanem i uslikam pojavu lijevak se razbio u oblake...ako je to ko vidio nek potvrdi...vrijeme negdje predvece 1640h mozda?
To je izgleda Ehtelion vidio danas pa me je zvao.. čekamo i njegove slike..