IV otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > II ciklus

II ciklus - komentari

<< < (125/125)

Admin:
Ako bi takmičenje bilo uslov tvoga druženja sa nama ja bih, Gogo, organizovao novo, makar prognozirali dane u nedjelji.
Naravno, očekujemo da i ti ostali takmičari van Crne Gore ostanete prisutni na forumu, a vrlo rado bi vas vidjeli u Crnoj Gori.

ptprince:

--- Quote from: Transmat on December 24, 2010, 00:01:19 ---Poseban pozdrav i čestitke (redom)
Pt-Princu = Sjajnom poznavaocu meteoroloskih prilika i najfer takmicaru.
Bocetu  = Starom i iskusnom lafu i vjerovatno najboljem poznavaocu T-min!!
Dikilu = bitna karika u nasem Serbian meteo timu + uvijek puna podrska!
Gabesz = sjajan rezultat, precinznost, opuštenost i odlučnost!!
Dejo = Debitant na takmičenju, ali ne i po znanju... takođe sjajna podrška!!

--- End quote ---

Svaka ti čast, Transmat, za ove kvalifikacije i čestitke! Svaka ti je na mestu!
Hvala ti za ovu laskavu titulu.
Ako nisam pokazao kako se pobeđuje, svakako sam pokazao kako se gubi. Na dve noge! Uspravno! I uz osmeh, naravno!
Istina, nisam se trudio kako sam umeo, ali poslednje kolo me sa'rani. Bilo je i gore na ranijim takmičenjima, sa minus saldom u kolu.
Ali, minus u duši ne postoji, samo plus.

Što se takmičenja tiče, i meni nedostaje četiri ciklusa, ali verujem da i Admin ima svojih razloga za to. Ma koliko god da je veliko zadovoljstvo, teško je biti na takmičenju 4-5 meseci. Ipak, smatram da je meteorološki mnogo uzbudljivije vreme za takmičenje period februar-april.

Svima veliki pozdrav! :38:

goga:

--- Quote from: Admin on December 24, 2010, 08:54:21 ---Ako bi takmičenje bilo uslov tvoga druženja sa nama ja bih, Gogo, organizovao novo, makar prognozirali dane u nedjelji...
--- End quote ---

Netreba Admine ... ofarbala sam nedavno kosu ... nijesam više plavuša :120:
vidiš da čak nisam ni zadnja u prognozi vremena  :11: :114:

MAGICIAN:

:109: :109: :109: :109: :109: Cestitke,  starom i novom pobjedniku Stormbringeru!!!  :109: :109: :109: :109: :109:

Pozdrav svima, bilo mi je  zadovoljstvo takmiciti se sa vama!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version