Pricaonica > Opšta diskusija
Primjedbe na rad moderatora
niksicki:
Nadam se da cu odje naci odgovor zasto su mi obrisane pjesme od Vizanta i Dubioze?
Bura:
Ljudi, sta je ovo. Ovo postade, sve osim forum zaljubljenika u meteorologiju. Vidiim kako je forum sad zivnuo kada je prica o ovome, kako to da forum nece da zivne kad je rijec o vremenu.
I jos, pitao sam prije par dana, gdje nestadose 30-35 clanova foruma, niko nije odgovorio. Znaju li sta ovi nasi :63: moderatori sta o tome????
Cirius:
--- Quote from: niksicki on June 30, 2011, 00:25:39 ---
Nadam se da cu odje naci odgovor zasto su mi obrisane pjesme od Vizanta i Dubioze?
--- End quote ---
To je davno bilo, ne mozemo ici u proslost. Ako se dobro sjecam, mislim da sam brisao odredjeni broj tvojih postova koji je bio uvredljiv za neke narode u regionu, neke sirom planete kao i mnoge u kojima se promovise nasilje, mrznja itd.
--- Quote from: sanjin on June 30, 2011, 00:24:37 ---
Evo,posto cirus insistira.
Zasto mi je izbrisana pjesma "Mojkovacka bitka" na temi "Muzika"?
--- End quote ---
Vec sam ti objasnio, ali posto insistiras moze i ovako: tekst na video snimku ima pravopisnih gresaka vec od prve "strane", sto ga cini neprikladnim sadrzajem jednog naucnog foruma. Ali ako bas hoces, postavi ga opet (sto si mogao odmah da uradis, jer smo mi prilicno zauzeti, za razliku od tebe veceras).
Stefan600:
Tekst ima gresaka, od prve strane, sto ga cini neprikladnim sadrzajem naucnog foruma. Ma daaaj? Eto i to ti je primjedba. :77:
Madjo:
Tako ti je to dobri moj Kecmi kad se povrijedi ljudska sujeta.
Udariš li uz obraz ili izbrišeš li nečiji post je postalo ista stvar,izgleda.
I dobro si primijetio da se na ove teme dosta piše a vezano za meteorologiju đao popio. :46:
Admin je neđe odgovorio da je on pobrisao ove potpuno neaktivne članove, potraži malo na Off kamp.
Da pokušam odgovorit,koliko budem znao, na pitanja forumaša :
--- Quote from: niksicki on June 30, 2011, 00:25:39 ---
--- End quote ---
Odgovor nemam.Ja ti sigurno ništa nijesam obrisao,izuzev ovo zadnje.
Ubuduće,ako se nešto slično desi, odmah na vrijeme reaguj.
Dalje ... :72:
--- Quote from: sanjin on June 30, 2011, 00:24:37 ---
Evo,posto cirus insistira.
Zasto mi je izbrisana pjesma "Mojkovacka bitka" na temi "Muzika"?
--- End quote ---
Sanjine, .... dobio si ne jedan no više odgovora.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version