Pricaonica > Opšta diskusija
Off topic kamp
Nikola:
Ponovo sam zaključio septembar u aktuelno i prognoze, a oktobar u oba podforuma je obrisan. Obrisano je sve što je postavljano u ovaj mjesec među kojima i mjesečni izvještaji sa AMS koje su postavili Gaston i Vanja. Od sinoć mi je gugl izbacivao obavještenje na sajt zavoda da neko pokušava uzeti podatke i da nije siguran pristup, a danas dobar dio dana nije uopšte sajt bio u funkciji.
Milossss:
Pretpostavio sam da je nesto tako. Od popodnevnih sati juce, jedva sam se logovao. Trebalo mi je bukvalno 5min. A i danas popodne isto.
vanja:
zakacicu ja podatke ponovo, to je najmanje sto mogu uraditi a moze i Gaston to da uradi...mozda za par dana, dako prodju ovi problemi sa forumom
Nikola:
Nisam stručnjak za IT sektor ali bi bilo dobro ako postoji mogućnost da nam se svi podaci do sad memorišu negdje u slučaju da dođe do sličnih stvari. Bilo bi šteta da nestanu svi podaci, objašnjenja, zapažanja...
vanja:
--- Quote from: Nikola on October 08, 2023, 00:06:41 ---Nisam stručnjak za IT sektor ali bi bilo dobro ako postoji mogućnost da nam se svi podaci do sad memorišu negdje u slučaju da dođe do sličnih stvari. Bilo bi šteta da nestanu svi podaci, objašnjenja, zapažanja...
--- End quote ---
Tako je Nikola...Ovaj forum je valjda pri ZHMSCG, vjerovatno se kod njih desila greska neka a i oni cuvaju podatke? No kao sto vidis, niko se ne javlja. Sve je ok iako nije.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version