METEO ARHIVA > 2013

Jul 2013

<< < (42/42)

Cirius:
Sišli smo sa vrha liste konačno,  vjetar fenira obalu :  Podgorica 32,8'C,  Bar 33,4'C,  Herceg Novi 34,5'C .......  a Žabljak 18,3'C     :109: 

vanja:

--- Quote from: Fraka on July 31, 2013, 12:06:04 ---Bravo SH majstore  :116:

Mogu da zamislim stanje u najvisim zonama Prokletija  :104: Par ovakvih zima i imacemo lednike  :120:

Ovamo sinoc puvala bura ovoga svijeta.. bas je bupalo zestoko.. Trenutno mirnije sa T 30.1

--- End quote ---

da da  :53: na ovo sam mislio kad sam pitao snow-a za snjeznike  :111:  :114:

Bura:
Danas je u Baru duvao umjeren do pojačan NE, pa je zbog fenskog efekta koji on ima, temperatura dogurala do 34°C. Ipak oko 16h vjetar je okrenuo na W i temperatura pala za više od šest stepeni, na 29°C. Bilo je baš vruće, ali sada već podnošljivije. Večeras ponovo čekamo umjeren do jak NE.  :03:

zec:
Danas je bio vrlo prijatan dan! Juče pre podne je bilo obilnijih pljuskova sa jakom grmljavinom, dok je dan pre toga bilo izuzetno toplo. Na teritoriji je Srbije je dejstvovalo dva radarska centra - Fruška Gora i Kruševac. U Sremskoj Mitrovici je prijavljena sugradica, a na te oblake je ispaljeno 29 protivgradnih raketa - sa RC Fruška Gora. Dakle, ipak je bilo kakve-takve akcije.
A evo i grafika kretanja beogradske temperature u prethodnih sedam dana.

Ipak, ultraljubičasto zračenje je, posle pada temperature, intenzivnije.

Trenutno je kod mene vedro, uz prijatnu temperature.

pg:
Vjetrovito T 27.3C.Inace osjeca se veliki dim u vazduhu negdje blizu gori  :35:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version