Author Topic: Stanje na putevima  (Read 50672 times)

Offline Rade

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
Stanje na putevima
« on: February 13, 2010, 12:04:02 »
Pored toga što imamo za svaki mjesec temu o aktuelnom vremenu, mislim da bi i ova valjala da postoji kao odvojena.
Samo konkretne informacije o stanju na putevima, kako bi bilo što preglednije za sve koji neđe putuju.
« Last Edit: December 15, 2012, 23:39:29 by Admin »

Offline Poseydon

• Hero Member
Re: Stanje na putevima
« Reply #1 on: February 13, 2010, 12:07:55 »
Dobra ideja. BTW kakvo je stanje na putu Cetinje-Ivanova Korita ? Moze li se bez lanaca gore ?

Offline Rade

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #2 on: February 13, 2010, 12:11:12 »
I mene zanima kakvo je stanje na putu Podgorica - Ćuprija (Srbija), da li je prohodno za kombije

Madjo

• Guest
« Reply #3 on: February 13, 2010, 15:52:31 »
Dobra ideja. BTW kakvo je stanje na putu Cetinje-Ivanova Korita ? Moze li se bez lanaca gore ?
Neznam ti nista.Jest da NP Lovcen ima dobru mehanizaciju ali sigurno je tesko,od Bjelosa metar snijega a prevoj Presjeka bog sami zna.
Put Cetinje-Njegusi-Kotor nije u potpunosti prohodan.

Offline Rade

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #4 on: February 13, 2010, 15:53:40 »
Sad sam zvao AMSCG, rekli su mi da su svi glavni putevi prohodni a da ima dosta poledice.

Madjo

• Guest
« Reply #5 on: February 13, 2010, 16:43:30 »
Sad sam zvao AMSCG, rekli su mi da su svi glavni putevi prohodni a da ima dosta poledice.
Znaci ocistili su onaj odron na Brajice,jeli ko vidio to cudo?

Offline Rade

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #6 on: February 17, 2010, 17:33:04 »
Drugari, znate li kakav je put prema BiH preko Šćepan polja?

Madjo

• Guest
« Reply #7 on: February 17, 2010, 17:55:43 »
Ja znam do Scepan Polja,isao sam 3 puta.Od Niksica do Pluzina je odlican,a vec od Pluzina do granice je dosta los,puno neosvijetljenih tunela.

Offline Cirius

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #8 on: February 17, 2010, 18:33:27 »
Posle Scepan Polja je jos gori, ako se sto nije promijenilo poslednjih par godina,  jedan dio od nekoliko kilometara posebno ..  tek dalje prema Srbinju je bolji ..  oprezno se vozi tuda ovaj dio godine,  jos kad krenu sad zajedno kise i jugo koji ce da topi snijeg,  treba bas pazljivo ici  (mada ces dobar dio svakako morati sporo, zbog puta). 

Offline Miloš

• Sr. Member
« Reply #9 on: February 17, 2010, 20:10:16 »
S obzirom da svakog ljeta idem u sjeverozapadnu Bosnu, isprobao sam sve moguće puteve i sve moguće varijante. I mogu ti reći da je taj put preko Šćepan polja najgori od svih. Kao što već rekoše Mađo i cirus, ovaj dio kroz CG, do granice, je sasvim dobar. Ali zato, od granice, pa se sve do Foče ima jedno 40km puta koji je u očajnom stanju. Baš sam bio prošle godine, ne vjerujem da se od tada mijenjalo. To treba preći... Kasnije prema Sarajevu je sasvim dobar.
A do koga grada ideš, da vidim mogu li da te posavjetujem za neku bolju varijantu ?

Madjo

• Guest
« Reply #10 on: March 10, 2010, 10:55:54 »
Zovi Auto-moto.
Neprohodno prema Veljem kraju i dalje. :D

Offline Rade

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #11 on: March 10, 2010, 11:18:07 »
Malo prije ih zvah, rekoše mi da je dosta napadalo, posebno između NK-PL, ali da su čistači na putu i put prohodan uz zimsku opremu... E  yebo ja snijeg kad ne treba :D

Offline sanjin

• Sr. Member
« Reply #12 on: August 31, 2011, 01:19:00 »
30. 08. 2011.

STANJE NA PUTEVIMA 06.00

SAOBRACA SE BEZ VANREDNIH OGRANICENJA UZ POVREMENO POJACAN INTENZITET SAOBRACAJA .ZBOG VISOKIH TEMPERATURA VAZDUHA VOZACIMA SE SAVJETUJE DA IZBJEGAVAJU VOZNJU U NAJTOPLIJEM DIJELU DANA.
OPREZNIJA VOZNJA JE NEOPHODNA I NA DIONICAMA GDJE SE IZVODE RADOVI.

NA MAGISTRALNOM PUTU TUZI-BOŽAJ U TOKU JE REKONSTRUKCIJA PUTA ZBOG CEGA DOLAZI DO OBUSTAVA SAOBRACAJA ZA SVE VRSTE VOZILA U VREMENU OD 13.00-17.00 SATI. PUTNICKA VOZILA SE MOGU KRETATI LOKALNIM PUTEM, U SKLADU SA POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD-NIKŠIĆ, NA DIONICI BRALENOVICA-PETLJA DANILOVGRAD IZVODE SE RADOVI, A SAOBRACAJ SE OBAVLJA UZ OBAVEZNO POSTOVANJE POSTAVLJENE SIGNALIZACIJE.

ZBOG RADOVA SU MOGUCI KRACI POVREMENI PREKIDI U SAOBRACAJU NA GRANICNIM PRELAZIMA DOBRAKOVO NA MAG. PUTU BIJELO POLJE-PRIJEPOLJE I DRAČENOVAC NA MAG. PUTU ROŽAJE-RIBARIĆI.

NA DIONICI PUTA M-21 PRIJEPOLJE-BIJELO POLJE U MJESTU BARSKI MOST SAOBRACAJ SE OBUSTAVLJA OD 09.30-12.30, 14.30-17.30 I 22.00-03.00. ZA VRIJEME OBUSTAVE SAOBRACAJA PUTNICKA VOZILA I AUTOBUSI SE USMJERAVAJU NA PUTNI PRAVAC PRIJEPOLJE-PLJEVLJA.

NA MAGISTRALNOM PUTU KOLAŠIN-MATEŠEVO, ZBOG RADOVA U MJESTU SKRBUŠA SAOBRACAJ SE OBAVLJA JEDNOM SAOBRACAJNOM TRAKOM.

NA REGIONALNOM PUTU GORNJE POLJE-KRSTAC U VREMENU OD 09.00-17.00 SATI DOLAZI DO POVREMENIH PREKIDA U SAOBRACAJU ZBOG REKONSTRUKCIJE PUTA.

NA REGIONALNOM PUTU PLJEVLJA DJURDJEVICA-TARA ,NA LOKACIJI VLASKOVEC ODOBRAVA SE POSTAVLJANJE SAOBRACAJNE SIGNALIZACIJE ZBOG GEOTEHNICKIH ISTRAZNIH RADOVA.

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE 25 SAOBRACAJNIH NEZGODA U KOJIMA JE 11 OSOBA ZADOBILO LAKE POVREDE.

ZA POMOC NA PUTU, PROHODNOST I STANJU NA PUTEVIMA INFORMISITE SE NA BROJEVE TELEFONA 19807,020 234-999 ILI 063 239-987.

http://www.amscg.org/

Inace,problema sa snijegom i poledicom nema. :11:

Offline Cirius

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #13 on: February 01, 2012, 21:06:38 »
Dobijam informacije o brojnim udesima po Pg,  srećom manjih jer se vozi lagano,  posljednji na mostu Milenijum ...  

Offline ehtelion

• Sr. Member
« Reply #14 on: February 03, 2012, 15:21:54 »

Lavina na magistrali u blizini Kolasina, mislim da je put Mojkovca. Drug mi je bio u autu.

Offline bole

• Sr. Member
« Reply #15 on: February 03, 2012, 17:35:41 »
 :29: :29:

Offline bole

• Sr. Member
« Reply #16 on: February 03, 2012, 21:26:41 »
dobrilovina - zaglavljeni u snijegu
Putnica iz kombija: Ne možemo nigdje, ima panike (audio)

Putari "Crnagoraputa" neprekidno su u kanjonu Tare i nastoje da očiste put prema Mojkovcu

Mini-bus preduzeća "Radulović" sa 11 putnika nalazi se u blokadi od jutros u mjestu Dobrilovina, na magistralnom putu Pljevlja - Mojkovac a iz Crnagoraputa ne mogu da prodru do njih.

Vojska i policija su krenuli u akciju spasavanja, rekao je "Vijestima" vlasnik autoprevoznog preduzeća Ljubiša Radulović. Za užasnu situaciju u kojoj su se našli njegovi putnici, Radulović krivi nestručnost ekipa koje su bile dužne da mašinama raščiste put.

http://www.vijesti.me/vijesti/putnica-kombija-ne-mozemo-nigdje-ima-panike-audio-clanak-59071

Javise  na tv da su na 5km stigli do njih...... :121:

Offline Transmat

• NVO - member
  • Sr. Member
  • *
« Reply #17 on: February 03, 2012, 21:34:02 »
nek im je bog u pomoc  :13:

nije trebalo pustat nikoga tim putem danas... jednostavno, neodgovornost na svakom koraku i u svakoj sluzbi.

Offline Cirius

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #18 on: February 03, 2012, 21:37:56 »
Veliki problemi od Plužina prema Hidroelektrani Piva,  a ima više auta zavijanih i u Bakovića klisuri.  Prva žrtva Zagorke u Kolašinu,  valjda su bili između Mioske i Crkvina     :82:     veoma loše stanje na sjeveru,  a neki izvještaji tek pristižu.   Biće duga noć       :02:

Offline ehtelion

• Sr. Member
« Reply #19 on: February 03, 2012, 22:32:45 »

dobrilovina - zaglavljeni u snijegu
Putnica iz kombija: Ne možemo nigdje, ima panike (audio)

Putari "Crnagoraputa" neprekidno su u kanjonu Tare i nastoje da očiste put prema Mojkovcu

Mini-bus preduzeća "Radulović" sa 11 putnika nalazi se u blokadi od jutros u mjestu Dobrilovina, na magistralnom putu Pljevlja - Mojkovac a iz Crnagoraputa ne mogu da prodru do njih.

Vojska i policija su krenuli u akciju spasavanja, rekao je "Vijestima" vlasnik autoprevoznog preduzeća Ljubiša Radulović. Za užasnu situaciju u kojoj su se našli njegovi putnici, Radulović krivi nestručnost ekipa koje su bile dužne da mašinama raščiste put.

http://www.vijesti.me/vijesti/putnica-kombija-ne-mozemo-nigdje-ima-panike-audio-clanak-59071

Javise  na tv da su na 5km stigli do njih...... :121:

Neodgovornost je i na autobuskoj kompaniji a nikako na cistacima....Ne mogu da vjerujem da je ovaj radulovic ovo izjavio. Svi pominju policiju i vojsku, a gdje je Gorska sluzba spasa? Oni bi trebali imati najbolju opremu jer se spremaju za upravo ovakve situacije. Okle policajcu gamasne i nepromocive rukavice? U pravi su Transmate, ovdje se vidi kako sistem zabusava kad je svaka karika losa.

Offline bole

• Sr. Member
« Reply #20 on: February 03, 2012, 22:35:12 »
Po ovakvom vremenu se sjedi doma, ne krece se na put.  Bilo je danas upozorenja dosta....bez prijeke potrebe da se ne ide na put!

Offline ehtelion

• Sr. Member
« Reply #21 on: February 03, 2012, 22:37:36 »
i juce je bilo upozorenja, i prekjuce.

Offline Bura

• Urednik
  • Sr. Member
  • *
« Reply #22 on: February 03, 2012, 22:40:49 »
Maloprije je to isto rekao i ministar Mićunović. Rečeno je da se ne kreće, oni ipak krenuli.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Offline Admin

• Administrator
  • Sr. Member
  • *
« Reply #23 on: February 03, 2012, 22:40:58 »
A bilo je i "žalbi" od strane direktora nekih državnih institucija da mi sa TV Vijesti pomamljujemo i prepadamo narod. Neću više da ne bih otkrivao identitet tog "zabrinutog" rukovodioca.

Offline ehtelion

• Sr. Member
« Reply #24 on: February 03, 2012, 22:43:35 »
Bolje potpuno zaustaviti saobracaj na 3 dana 3 puta u godinu dana nego dovesti makar jedan zivot u opasnost.