Kad li će počet' kiša ???
to bi treba ti da znas,situacija je na dometu finorezolucijskih modela koje koristi Zavod.
Po mene,kisa tek u srijedu u sitne sate a na jugu nesto ranije.
Ciklon koji ce definitivno preshegat' jesen.Al tek kad stigne stud sa sjevera..
I nausput:prognozira si kisu i grmljavinu,dva dana prije, za 3. i 4.Decembar a nije je bilo skoro nidje,najvise 3 litra u dva dana kod mene na Njeguse,a sve sam se napreza da necu chut grmi li,a okle,nidje,samo ovo pashche sto rezi na komshovog machka.Potom je tvoj kolega "prepisa" istu prognozu dan poslije,znaci za sjutradan.
Bolje da si stavio da ce bit oblacno i uglavnom suvo,odje stari ljudi kad vide oblake ponesu lumbrelu pod ruku,za svaki slucaj.Tako da nece zamjerit uopste iako je ne bude,uzdaju se u svoje brke i oko sokolovo kad bache pogled put Lovcena oce li kisa.
A ovako sto si najavio kisu malo su se razocarali,jedino nijesu nekolicina sto su mene pitali(reka sam im vrlo malo kise ako bude), jer kazu da lijepo spavaju kad vrshe kisa onda ranije legnu,ne chekaju ni dnevnik a bogami dostina ni onu lijepu emisiju farmu sto pustaju na pink.
Eto toliko.Inace,pozdravljam te i post-uj malo cesce na forum,naravno koliko se moze ili kad imas slobodnog vremena.