VI otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > II ciklus

II ciklus - komentari

<< < (203/205) > >>

CervantesRI:
Svaka čast AW na pobjedi! Čestitke i svim ostalim takmičarima. Kao i uvijek, posebne čestitke administratoru na uloženom trudu da se takmičenje uopće održi i uspješno sprovede do kraja.

Cika Coja:
I ja sam zadovoljan plasmanom na ovom takmicenju, za mene prvom. Nisam zadovoljan temperaturama u gradovima tokom celog takmicenja, narocito sa Tminom nisam zadovoljan. Mrzim je. Svaka cast pobednicima i porazenima i onima koji su na ovom takmicenju osramotili sebe i svoje roditelje, onima kojih su se cale i keva odrekli zbog loseg plasmana na takmicenju :11:  Svima svaka cas'! :109:

Miloš:
Svaka čas' i tebi na odličnom nastupu u debiju!  :45: Možda bi još bolje prošao da si od nekoga drugog učio.  :11:

skener:
Cestitke Deju na dobijenoj nagradi vikend u kolibi Bogetici, biraj ljeto Dejo,moj savjet  :03:

Takodje Raji na dobijenoj nagradi 5 dana u hotelu Delfin u Bijeloj u junu za dvije osobe, nadam se da ces se fino provesti  :45:

E cast takmicara iz Crne Gore na jutrosnjem izvlacenju odbranio sam ja sa osvojenim tablet PC   :11:

Zao mi je sto se ovo takmicenje vec zavrsilo jer tek dolazi period zanimljivog vremena za prognozu...ali sta je tu je,  vidimo se na jesen   :03:

Admin:
Dakle,da potvrdim ono što je Skener već rekao. U jutarnjem programu TV Vijesti izvučeni su dobitnici nagrada (tokom dana biće postavljen i link).

Vikend u Kolibama - Bogetići (u blizini Ostroga) za dvije osobe na bazi punog pansiona dobio je takmičar pod rednim brojem 2 (Dejo).
Samsung Galaxy Tab2 dobio je takmičar pod rednim brojem 9 (Skener).
Pet dana za dvije osobe u Hotelu Delfin u Bijeloj, na bazi polupansiona) u mjesecu junu dobio je takmišar pod rednim brojem 5 (Raja).

Čestitke dobitnicima.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version