Pricaonica > Ni opšte, ni posebno

Đe su forumaši

<< < (4/7) > >>

Cirius:
Admine,  jedna slika sa čašom ne može biti loša ...    naročito ako nađeš njihovo čuveno Samsung pivo   :120:    ili ga proizvode samo za izvoz u balkanske zemlje    :67:

--- Quote from: Madjo on July 18, 2012, 22:48:13 ---
 Bogami vole popit forumaši, pođekad i cirus  :11:

--- End quote ---

:116:    dobih konačno vozačku nazad nakon mjesec dana,  kad smo kod alkohola     :17:

Rade:
Aj sa srećom cirus! :)

Ja na Žabljaku do subote veče, a onda u Podgorici da ispratim zahlađenje i padavine :)

Admin:
Da, našao sam Samson pivo. Pio sam naravno i Pilsner Urquell, Staropramen, Zlatopramen,... ali najviše mi se sviđa Krušovice!!!
Čak ni Ksenija nije uspjela odoljeti i popila je skoro pola male krigle.  :05:
---
Danas smo bili u Karlovy Vary. Nevjerovatno mjesto. Bajka.

ehtelion:
evo i mene, muka mi pisat:) Dosa sam ovamo u Cg, posle tri mjeseca. Ovdje cemo zivjet jednu godinu zasigurno...i ja sam za to da se vidimo.

Ciruse, u Austriji ima nekoliko naselja po imenu Lembach, cim to vidjet odmah mi ti pade na um:)

Cirius:
 :27:      :121:      inače,  ako ti jednog dana bude palo na um da malo skitaš ...   danas se smatra da je dolina Lauterbrunnental u Švjacarskoj,  koju je Tolkin vidio 1911.  kad je imao 19 godina,  bila ispiracija za kasniji Rivendell ...  i možda još neku dolinu ..    :62:  
Postoji i neka glasina da će umjesto dva biti tri dijela Hobbita,  na više mjesta se priča o otme,  a nije baš adekvatno demantovana,  tako da se možda ozbiljno razmišlja o tome ...   no,  da ne off-ujem mnogo.  
Dobrodošli i gledamo se uskoro !  Ekipa je raspoložena da sačeka da prođu malo ove vrućine,  pa ćemo se organizovati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version