Pricaonica > Ni opšte, ni posebno
Đe su forumaši
Cirius:
Admine, jedna slika sa čašom ne može biti loša ... naročito ako nađeš njihovo čuveno Samsung pivo :120: ili ga proizvode samo za izvoz u balkanske zemlje :67:
--- Quote from: Madjo on July 18, 2012, 22:48:13 ---
Bogami vole popit forumaši, pođekad i cirus :11:
--- End quote ---
:116: dobih konačno vozačku nazad nakon mjesec dana, kad smo kod alkohola :17:
Rade:
Aj sa srećom cirus! :)
Ja na Žabljaku do subote veče, a onda u Podgorici da ispratim zahlađenje i padavine :)
Admin:
Da, našao sam Samson pivo. Pio sam naravno i Pilsner Urquell, Staropramen, Zlatopramen,... ali najviše mi se sviđa Krušovice!!!
Čak ni Ksenija nije uspjela odoljeti i popila je skoro pola male krigle. :05:
---
Danas smo bili u Karlovy Vary. Nevjerovatno mjesto. Bajka.
ehtelion:
evo i mene, muka mi pisat:) Dosa sam ovamo u Cg, posle tri mjeseca. Ovdje cemo zivjet jednu godinu zasigurno...i ja sam za to da se vidimo.
Ciruse, u Austriji ima nekoliko naselja po imenu Lembach, cim to vidjet odmah mi ti pade na um:)
Cirius:
:27: :121: inače, ako ti jednog dana bude palo na um da malo skitaš ... danas se smatra da je dolina Lauterbrunnental u Švjacarskoj, koju je Tolkin vidio 1911. kad je imao 19 godina, bila ispiracija za kasniji Rivendell ... i možda još neku dolinu .. :62:
Postoji i neka glasina da će umjesto dva biti tri dijela Hobbita, na više mjesta se priča o otme, a nije baš adekvatno demantovana, tako da se možda ozbiljno razmišlja o tome ... no, da ne off-ujem mnogo.
Dobrodošli i gledamo se uskoro ! Ekipa je raspoložena da sačeka da prođu malo ove vrućine, pa ćemo se organizovati.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version