Pricaonica > Ni opšte, ni posebno

Đe su forumaši

<< < (2/7) > >>

Rade:
PS. Za gledanje sam kad zahladni, sad mi se ništa apsolutno ne radi, samo mi se sjedi u neku pećinu i čita :D

Stefan600:
Ja volim ove dane... Makar sam miran... Znam da nece neka velika kisa ili tako nesto. MRZIM JESEN-najgore godisnje doba, i zato volim da ljeto sto duze potraje... Zimu volim, ali mnoooogo puta u Podgorici u toj zimi ne bude uopste nesto hladno niti bude snijega. Nekad zimi samo pada kisa ili duva sjever. Ipak, pored toga, zimi mi je glavno da gledam modele po vas dugi dan.  :120: ove godine ih nisam poglednuo od aprila hahah  :105:

Nikola:

--- Quote from: stefan96 on July 14, 2012, 23:24:05 ---
Ja volim ove dane... Makar sam miran... Znam da nece neka velika kisa ili tako nesto. MRZIM JESEN-najgore godisnje doba, i zato volim da ljeto sto duze potraje... Zimu volim, ali mnoooogo puta u Podgorici u toj zimi ne bude uopste nesto hladno niti bude snijega. Nekad zimi samo pada kisa ili duva sjever. Ipak, pored toga, zimi mi je glavno da gledam modele po vas dugi dan.  :120:

--- End quote ---
:45: Ista stvar. I vecina forumasa je najaktivnija kad je zima u pitanju.

Transmat:
pozdrav, tu sam i ja..
Ova velika vrucina ubija u psihu, radi se po citav dan. Jedan sam od rijetkih koji moze da radi na 40 stepeni , a Madjo se zali na 30 stepeni  :11: .

Srecom noci su hladnije za oko 6 stepeni nego u Pg, pa se odlicno spava. vec u 21.30 uvece se otvaraju prozori.. jutros bilo 18 stepeni. juce ujutru cak 17.

Madjo:

--- Quote from: Transmat on July 15, 2012, 18:51:57 ---
a Madjo se zali na 30 stepeni  :11: .

--- End quote ---

30 stepeni u zatvorenom prostoru  :106:  To ko nije iskusio...  :13:  :26:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version