Pricaonica > Opšta diskusija
Primjedbe na rad moderatora
Cirius:
Objasnjavanje pojedinih postupaka nije obavezno, a nije ni praksa na forumima; pored toga, rjesava se i zalbama moderatorima i komunikacijom na pm nivou ... ipak, sa ciljem boljeg medjusobnog razumijevanja, u ovom atipicnom topicu cemo ponekad odgovarati na neke zanimljivije "slucajeve" i objasnjavati pojedine odluke ... i dok svako ima beskrajno razumijevanje za svoje postupke i svijetli hram svog ega, molimo vas da i moderatore ocjenjujete sa razumijevanjem i tolerancijom.
Grijesiti je ljudski, prastati je bozanski ! :116:
Madjo:
Taman sam stio da nešto slično otvorim, i treba da se ovakav topik nađe na meteorološkom forumu uz nadu da će bit što manje ispisanih listova.
Bura:
APSOLUTNO SAM ZADOVOLJAN STO JE OVA TEMA POKRENUTA.......... TREBA DA JE IMA!
Nekoliko puta mi nisu bili potaman neciji postovi ovdje na ovom forumu, ali nisam htio da kazem, da ne bi slucajno bilo svadje ili prepirke....... Ali bi trebalo i o tome malo da se poprica.......
sanjin:
Odlicno. Na mnogim forumima postoji ovakva tema na kojoj moderatori objasnjavaju zbog cega je neki post izbrisan i ko je od forumasa kaznjen.
Nadam se da ce tema doprinijeti smanjenju zloupotreba od strane moderatora. I naravno smanjenju nasih nebuloznih postova. :67:
sanjin:
Evo,posto cirus insistira.
Zasto mi je izbrisana pjesma "Mojkovacka bitka" na temi "Muzika"?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version