Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Planine Crne Gore

Bjelasica i Komovi

<< < (3/4) > >>

Madjo:

--- Quote from: ehtelion on July 05, 2010, 21:13:47 ---To je zato sto su na skoro svim glavnim mjestima bilo koje stvari neuki ljudi koji misle samo na svoj cef, kako da obogate sto prije. skoro nigdje to neko ne radi prvo iz ljubavi

--- End quote ---

Ada normalno.
Jesi li ti ikad posa nedje da snimas svadbu iz ljubavi ? ;)

ehtelion:
uh dobro replika. ali da znas da je bilo momenata kada sam istinski uzivao. ne smeta meni muzika toliko koliko haos koji vlada na nekim svadbama:)

Admin:
Je li dovoljno ako vam kažem da je sve isplanirano, a da apsolutno nikakkav podatak od HMZ nije tražen. Ni što se temperatura tiše, ni padavina, ni snijega..., a osunčavanje su odredili na osnovu izlaska i zalaska sunca i nagiba terena.
Inače potrebno je po njima insvestirati oko 1.500.000.000 €, a osnovu razvoja čine skijaški tereni za preko 40000 skijaša (dnevno), hoteli...
Ja sam materijal u pisanom obliku i na CD dao nekim kolegama kako bih provjerio da li sam s pravom revoltiran pristupom i načino izrade PPPN (prostorni plan posebne namjene).

ehtelion:
ulazu se tolike pare a da nisu konsultovali HMZ? onda je bolje ako se nista nece raditi do nekih boljih vremena.

Dusko:
PPPN Bjelasica i Komovi Po obimu ozbiljno uradjeno, ali... ???

Sajt Regionalne TO Bjelasica-Komovi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version