Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Planine Crne Gore
Bjelasica i Komovi
sone:
Nece te stvarnost demantovat,da nije smijesno bilo bi zalosno,a da je situacija losa sto se sjevera tice ,gora bit ne moze.Dobro si rekao da oce te domove planinarske zavrsit i jos sto mogu i u njihovoj je moci a mogu dosta,mislim ono sto je realno,a ovo o cemu sastance ne bih komentarisao jer je atak na zdrav razum jer da su htjeli imali su kad evo 60 godina,malo se sprdaju s nama,no neka moze im bit...kad smo mi ovakvi :(
Admin:
Imao sam priliku da pročitam materijal i da učestvujem na okruglom stolu u Kolašinu.
Što sam imao da kažem, kazao sam i dostavio obrađivaču u pismenoj formi. Iskreno, stekao sam utisak da se neko pomalo sprda sa nama.
SnowHunter:
--- Quote from: Admin on July 05, 2010, 13:47:29 ---Imao sam priliku da pročitam materijal i da učestvujem na okruglom stolu u Kolašinu.
--- End quote ---
Admine, znaš li možda da li ovaj materijal postoji u elektronskom obliku i da li je možda postavljen neđe na Internetu? Koliko znam to je javni dokument i trebalo je da bude objavljen, između ostalog i na Internetu, ali ja ne uspijevam niđe da ga nađem. ::)
Ne bi bilo loše ni da pročitamo tvoje mišljenje! ;)
Dusko:
--- Quote from: Admin on July 05, 2010, 13:47:29 --- Iskreno, stekao sam utisak da se neko pomalo sprda sa nama.
--- End quote ---
Admine, ne znam zbog čega si stekao takav utisak i šta je konkretno uticalo na tvoj "dojam", ali skoro da bih se u potpunosti složio sa ovom gore konstatacijom!! Proljetos sam se u Kolašinu, zatekao u društvu par ljudi, koji su upoznati sa čitavim projektom (oni bar misle da jesu). Ono što sam ja mogao da zaključim iz tog, doduše površnog i neobaveznog, razgovora je ono što sam i napisao u prvom postu, sve mi to liči na bajku... Opet kažem, daj bože da griješim ???
Po mom sudu, to je suviše megalomanski zamišljeno (radi se o milijardama), pritom se ni ne pomišlja na neki fazni razvoj, nego ili sve ili ništa, na velikoj površini, uključeno pet opština od kojih svaka "vuče" na svoju stranu. Najmanje računa se vodi o zaštiti samih planina "ada, što će im biti", investitor je od Irske do Japana, preko arapskih zemalja :-\... Da ne nabrajam dalje. Tako je bilo pred prvi maj, možda su se sad stvari promijenile ???
ehtelion:
to je problem u crnoj gori, pocevsi od najprostijeg gradjanina pa do samog vrha vlasti. Sve odmah, na bilo kakav nacin, bez obzira na posljedice. To je zato sto su na skoro svim glavnim mjestima bilo koje stvari neuki ljudi koji misle samo na svoj cef, kako da obogate sto prije. skoro nigdje to neko ne radi prvo iz ljubavi (prema crnoj gori, nekoj opstini, nekom sportu) pa onda radi zarade.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version