Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Planine Crne Gore

Snijeg-sezona 2010/2011

<< < (77/78) > >>

Madjo:
Neđo, dobrodoša na naš forum  :47:  
Drago mi je što smo dobili još jednog zaljubljenika u snijeg i planine.  :121:

nedjo:
hvala svima :83: :83:
kad smo vec kod Lovcena ,Madjo, da li postoje neke snijezne jame tamo?ovo pitam , jer sam davno citao o ljudima koji su potrebe Dvora Crnogorskoga  sjekli (bas se tako kaze) snijeg i donosili ga cak i do Topolice.zanimaju me lokacije ,rado bih posao to da vidim

nedjo:
 a sto se tice meni veoma milog Zijeva, pogledajte kako je ovo dobro (slika nije od ove godine ,negdje sam je iskopao)

Uploaded with ImageShack.us

pazi  ,molim te ,kako je to prokleto duboko  i skoro perfektno  namjesteno

ethelion,inace ,ona markacija tamo mi se uopste ne svidja.kad se izadje iz sume i predje onaj napusteni katun, pocinje takvo mucenje  i maltretiranje ,jer to je tako  zapusteno,lomis noge svaki metar,generalno, vrlo neprijatna staza.
to pisem jer su mi nmjestani rekli da se od zavrsetka sume lijevo skrene  ,da je mnogo ugodnije i da bih tamo naisao(sto je najvaznije)na  dvije jame snijeznice :52:
kad sam to cuo, bas sam poludio (da ne kazem drugu i adekvatniju rijec :11:)

Madjo:
Neđo, odlična fotka  :52:

--- Quote from: nedjo on July 19, 2011, 00:43:37 ---

kad smo vec kod Lovcena ,Madjo, da li postoje neke snijezne jame tamo?ovo pitam , jer sam davno citao o ljudima koji su potrebe Dvora Crnogorskoga  sjekli (bas se tako kaze) snijeg i donosili ga cak i do Topolice.zanimaju me lokacije ,rado bih posao to da vidim

--- End quote ---

Vjerovatno da ima, Lovćen obiluje sa škrapama i jamama, al neznam  :51:  Mogu se raspitat kod starih ljudi đe su sniježnice  :27:

SnowHunter:
Pogledajte nevjerovatne Prokletije ovih dana... :75:
Slike su pozajmljene sa sajta PSD Prokletije - Plav. Ne treba više ni napominjati da su Prokletije dinarski kralj snijega, na Maja Jezerce uspon nije moguć bez zimske opreme   :79:

Maja Jezerce (2694m)   :43:

Uspon uz sniježni kuloar:

Ovakvo stanje u julu uz zimu za koju svi znamo kakva je bila je sasvim nevjerovatno:

Šta reći, osim izraziti veliko poštovanje  za te nevjerovatne planine!  :109: :105:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version