Pricaonica > Opšta diskusija

Primjedbe na račun ZHMS

<< < (4/4)

Milossss:
Ja se preko Tapatalk ''šifre'' na početnoj strani foruma prijavljujem, jedina zamjerka su nešto sitnija slova, čak i sa kompa, ali izgled foruma je tu.

Inače, imam danima problem sa prijavljivanjem koje nije sa Tapatalka. Tj, nemoguće je prijaviti se, zbog ''Istekle sesije''.

Milossss:
Ne znam da li ima svrhe, ali da opet pozovem nadlezne da ako je moguće poprave ovaj forum... Ili bar da kazu u cemu je problem ..
Saznao sam od vise clanova da nije samo izgled foruma problem, nego i samo prijavljivanje... Najcesce pise 'istekla sesija',zbog cega je nemoguce prijaviti se, sto je i kod mene bio problem...

Milossss:
Informacija za sve one su se pitali sta je sa forumom.
Član foruma Aquaria im je poslala poruku i dobila ovaj odgovor.

U prevodu , budućnost foruma sa svim prikupljenim podacima je neizvjesna. Eto tako.

SnowHunter:
Forum je konačno skinut sa menija naslovne strane. Družili smo se petnaestak godina, nažalost sve što je lijepo ima i svoj kraj. Jedan prigodan klip za oproštaj:

&t=150s

Milossss:
Ja se opet nadam da će se naći neko rešenje i da će nam vratiti forum kakav je i bio.
Do tada, ili do potpunog gašenja, ja ću nastaviti da pišem,ako bude što zanimljivo. Ne znam kome, i ne znam čemu, ali 'tonem' zajedno sa njim iako nisam kapetan :11:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version