X otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > II ciklus
II ciklus - komentari
AdriaticWeather:
Hvala svima na čestitkama, a ja također čestitam svim učesnicima i posebno našem adminu koji je uložio svoje vrijeme i trud i organizirao još jedno natjecanje. Ovo je bilo do zadnje sekunde neizvijesno i ja posebno čestitam Cervantesu kojega su decimale dijelile od pobjede i koja bi bila potpuno zaslužena. Gustav je također bio jako blizu. Čestitam Oliveru i Boceu na čak 8/10 Tmin, gdje iz godine u godinu rasturaju. Bio je gušt prognozirati i pratiti rezultate još jednom, a nadam se da ćemo i dogodine. Živjeli :109:
Boce:
Čestitke pobedniku takmičenja, svaka čast AW ... Svi koji se takmiče znaju koliko je teško raditi prognozu za gradove Crne Gore.
Zato je uspeh pobediti i u bilo kojem kola a da ne pričam o ciklusu ili celom takmičenju.
Svaka čast i Cervantesu, Gustavu, Oliveru i svim osatlim takmičarima.
Čestitke Adminu na tome da je i u ovako teškim vremenima uspeo da okupi dovoljan broj zaljubljenika u meteorologiju kojima nagrade nisu nijednog trenutka bila na prvom mestu!
Pozdrav i vidimo se nadam se na sledećem XI takmičenju! :)
Bura:
Čestitke svima, posebno najboljima. :45:
Zahvalnica i pohvala Adminu na još jednom uspješno organizovanom takmičenju. :45:
Nadam se i čekam druženje dogodine, pa da učestvujemo u još mnogo jubilarnih MO-a. :121:
kristian_zg:
Čestitke AW :116:
Čestitke i svim ostalim dobro plasiranima po kategorijama i ciklusima
Zapravo- Čestitke svima a posebno Adminu i ZHMS-u.
P.S.: Isprike zbog toga što nisam igrao par kola. Vidimo se slijedeće godine kada ću biti fit
prenka:
Cestitke i od mene , prvo svima na ucescu , pa onda najboljem :109: Hvala Adminu na jos jednoj besprekornoj organizaciji takmicenja , pa se nadam boze zdravlja druzimo i iduce sezone . :109:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version