IV otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > I ciklus
I ciklus - komentari
Admin:
Na ovom topicu se možete požaliti na težinu zadatka, pohvaliti svoju prognozom, kuditi živu u termometru što se ne podiže još za 0.1. Naravno, možete i navijati, posustale ohrabrivati, one koji se previše uzdignu spuštati na zemlju.
Madjo:
:07: :07: :07: = :37:
Miloš:
Na prethodna tri takmičenja prvo kolo je bilo jedno od lakših (možda i najlakše u ciklusu). Nadao sam se da će i ove godine uvertira biti takva, ali izgleda da nismo te sreće. Biće jako težak prvi zadatak, biće :07: :07: :07:.
Fraka:
haha i ja mislim da ce bit haos.. Eo ja sam i prosli cetvrtak (za sebe ono) bio jedva u plusu sa bodovima.. +1 hahah
Madjo:
:11: Daleko od toga, bio si odličan...druga je stvar kad omanu modeli za količinu padavina kao i za termin istih,logično je da će i temperatura bit drugačija nego što očekuješ.Ipak si bio u plus, većina takmičara bi bila u minus da se tražio prošli četvrtak. :27:
Dragi forumaši, gosn Fraka je pokuša da da prognozu za prošli četvrtak, i vjerovali ili ne prognozirao je Tmin od 7.1 a u četvrtak ujutro je izmjereno u Žabljak 7 °C ! :52: :109: E sad vi viđite sa kim imate posla :104:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version