METEO ARHIVA > 2016
Maj 2016.
Bura:
Apropo Mađove priče, interesantno je da u maju u Baru još uvijek nije dostignuta temperatura izmjerena 16. februara. Eto, februar i april su bili natprosječno topli, maj ispod prosjeka hladan, na kraju priroda sve dovede u red.
Najtoplija trenutno Podgorica sa 27°C, a primorje i sjever gotovo izjednačeni s temperaturama 22-23°C.
pg:
--- Quote from: Bura on May 27, 2016, 05:48:52 ---Apropo Mađove priče, interesantno je da u maju u Baru još uvijek nije dostignuta temperatura izmjerena 16. februara. Eto, februar i april su bili natprosječno topli, maj ispod prosjeka hladan, na kraju priroda sve dovede u red.
Najtoplija trenutno Podgorica sa 27°C, a primorje i sjever gotovo izjednačeni s temperaturama 22-23°C.
--- End quote ---
Kakva je ono anomalija bila kad evo skoro jun mjesec i jos nije dostignuta ta temperatura
Suncano i toplo T 28.2C
sone:
Ili je strasna zapara il mene srce izdaje al ja se znojim nenormalno pri maloj fizickoj aktivnosti.Gledajuci parametre meteoroloske ne slaze mi se nesto.Ima li neko na forumu u klubu 100+ da nesto radi da bi me obradavao,znoji li se ko veceras?
budva lastva grbaljska:
i danas zvanicno prvih podgorickih 30 plus tacnije 30,2 C :13:
Admin:
Da, a premo podacima sa AMS Danilovgrad Tx je i u Bjelopavlićima prešla 30-ti podiok C skale.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version