IV otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > Uputstva, prijava...
Primjedbe, predlozi...
Miloš:
Hvala na korekcijama Admine. Čini mi se da je meteorološka stanica u HN nekada bila u Igalu, na samoj obali, pa je nedavno premještena, jel' tako ?
Svaki grad u Crnoj Gori ima svoju mikroklimu, ali većina ljudi koji su se već takmičili će se složiti sa mnom da su Pljevlja ipak najkarakterističnija. :34:
Admin:
Do 1982 stanica je bila u Igalu, u blizini Instituta, na visini od 100-ak metara. Potom je preseljena u Herceg Novi na samu obalu mora (vjetra na toj lokaciji skoro da nije bilo), a od 2007 je vraćena u Igalo (Šišteta) nedaleko od prve lokacije.
Transmat:
--- Quote from: Miloš on October 03, 2010, 15:21:21 ---Hvala na korekcijama Admine. Čini mi se da je meteorološka stanica u HN nekada bila u Igalu, na samoj obali, pa je nedavno premještena, jel' tako ?
Svaki grad u Crnoj Gori ima svoju mikroklimu, ali većina ljudi koji su se već takmičili će se složiti sa mnom da su Pljevlja ipak najkarakterističnija. :34:
--- End quote ---
Jeste, jeste, pogotovo zbog naglih skokova t-max posle 13 h :11:
Dje si Miloše, nema te nigdje? Jesi li u Cg?
sorry zbog off topic.
Xenia:
Admin je bio nemilosrdan. Praticu i navijati, ali imam zabranu ucestvovanja. Tek za tri i po godine cu moci da ucestvujem. :16:
ptprince:
Admine, da li ćemo moći da pratimo meteorološke podatke sami iz sata u sat, kako bi navijali jedni za drugi, družili se i ovo takmičenje učinili sjajnim druženjem, kao i do sada?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version