e vako..tamo nedje prije iljade ljeta..u nk siti.. jedne dosadne vecheri moj drug darko iz pionirskih dana a i danas, i ja smo odlucili pobjec oko 2h van grada.uzmemo pivo i zakucamo na zidic slanog jezera...pijemo pivo i gledamo zvezde...tako smo bezali cesto od grada kad je dosadno(a i to jecesto bilo) a ne znajuci nista o 'padalicama',mislili smo da nismo bas svoji i da je pivo pokvareno jer smo za uru vremena vidjeli oko 100 padalica..feeeenomenalna noc..brojali smo i ja sam pobjedio na kraju sa nikih 58- 44

...otisli smo veseli i nasmijani sa milion pretpostavki u glavama.sutra smo ,normalno ,odmag trazili saznanje o cem' se radi i kada smo saznali sta je po sredi ,laknulo nam je )))..etoo..od tada ne propustam te veceri..shteta sta je veceras mjesec jak pa ce 'oteti' slabije 'padalice' oku...tako da preporucujem-ko je u gradu,dragu curicu za ruku,dekicu-dvije u ranac ,vino i masline pa negde van svetla...a ko je van svetla grada ..nek uziva u noci i "sakupi sta vise padalica i zelja lepih"..)))