Pricaonica > Opšta diskusija

Primjedbe na rad moderatora

<< < (3/18) > >>

sanjin:

--- Quote from: cirus on June 30, 2011, 00:42:45 ---
Vec sam ti objasnio,  ali posto insistiras moze i ovako:  tekst na video snimku ima pravopisnih gresaka vec od prve  "strane",  sto ga cini neprikladnim sadrzajem jednog naucnog foruma.  Ali ako bas hoces,  postavi ga opet  (sto si mogao odmah da uradis,  jer smo mi prilicno zauzeti,  za razliku od tebe veceras).

--- End quote ---

:102: :102: :102: :102:
Pa banujte nas onda sve jer svi pravimo pravopisne greske.  :67:

Cirius:
 :03:   ali ti se najvise bavis politikom.  Tu je veci stepen drustvene odgovornosti,  pa su i kriterijumi posebni    :122:

sanjin:

--- Quote from: cirus on June 30, 2011, 01:04:01 ---
 :03:   ali ti se najvise bavis politikom.  Tu je veci stepen drustvene odgovornosti,  pa su i kriterijumi posebni    :122:

--- End quote ---

Ooo,pusti tu demagogiju. Ti si savjest ovog foruma,pa ipak dosta grijesis u pravopisu.  :67:

Cirius:

--- Quote from: sanjin on June 30, 2011, 01:06:26 ---

--- Quote from: cirus on June 30, 2011, 01:04:01 ---

--- End quote ---

Ooo,pusti tu demagogiju. Ti si savjest ovog foruma,pa ipak dosta grijesis u pravopisu.  :67:

--- End quote ---

Nije demagogija nego sala ovog puta ...     a gresaka u pravopisu ne vjerujem da ima mnogo,  pazim na to    :77:
Ja se rado ukljucujem u razne debate,  narocito one retoricki zahtjevnije poput politickih,  ali ne na meteo forumu.  Njega treba drzati prilicno sterilnim sa te strane.  

Transmat:
Kao i vazda, moderatori obavljaju dobro posao. A ja sam tu da ih zaposlim sa vremena na vrijeme.  :05:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version