METEOROLOGIJA > Prognoza vremena

Januar 2011.

(1/117) > >>

Miloš:
Za Novogišnju noć nas očekuje stabilno i prohladno vrijeme, ali ipak nešto toplije nego ovih dana, bez padavina.

Prva dekada januara bi mogla donijeti interesantnije vrijeme Crnoj Gori. Usled zadržavanja hladne vazdušne mase, moglo bi da dođe do formiranja plitkog ciklona u Sredozemlju, baš onakvog kakav najčešće donosi lijep snijeg našim krajevima.
Modeli su još uvijek nesložni oko perioda ciklonske aktivnosti, kao i položaja, tako da se ne može još uvijek ništa preciznije reći (malo sam više o tome napisao u temi "Srednjeročne i dugoročne prognoze"). Ostaje nam samo da pratimo, ali će period nakon 2. januara gotovo sigurno biti zanimljiv.

bulamarko:
Već nekoliko dana pratim prognoze HMZ, odlične su, svaka čast. Trebalo mi je lijepo vrijeme za neke moje rabote koje sam uspješno završio oslanjajući se upravo na prognozu zavoda. Još jednom, BRAVO ZA PROGNOSTIČARE. :121:

Transmat:

--- Quote from: bulamarko on December 30, 2010, 11:12:21 ---Već nekoliko dana pratim prognoze HMZ, odlične su, svaka čast. Trebalo mi je lijepo vrijeme za neke moje rabote koje sam uspješno završio oslanjajući se upravo na prognozu zavoda. Još jednom, BRAVO ZA PROGNOSTIČARE. :121:

--- End quote ---

Ne daj boze da sam se ja oslanjao na prognoze Hmz.  U stvari, njihove lose prognoze su me natjerale da jos prije nekih 7-8 godina pocnem sam za sebe da  radim prognoze.  U pocetku je to bilo dosta tesko..
S tog aspekta dugujem im zahvalnost.

Dzoni:

--- Quote from: Transmat on December 30, 2010, 17:00:40 ---
--- Quote from: bulamarko on December 30, 2010, 11:12:21 ---Već nekoliko dana pratim prognoze HMZ, odlične su, svaka čast. Trebalo mi je lijepo vrijeme za neke moje rabote koje sam uspješno završio oslanjajući se upravo na prognozu zavoda. Još jednom, BRAVO ZA PROGNOSTIČARE. :121:

--- End quote ---

Ne daj boze da sam se ja oslanjao na prognoze Hmz.  U stvari, njihove lose prognoze su me natjerale da jos prije nekih 7-8 godina pocnem sam za sebe da  radim prognoze.  U pocetku je to bilo dosta tesko..
S tog aspekta dugujem im zahvalnost.

--- End quote ---

Nedaj  boze da sam ja ovo rekao sasuli bi me dezurni "dusebriznici" drvljem i kamenjem.... :61:

Madjo:
Nećemo ovog puta Džoni, samo zato jer je Nova godina  :120:
Počni i ti radit prognoze za sebe ka Transmat, i onda nećeš imat potrebe ništa kritikovat  :122: 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version