METEOROLOGIJA > Aktuelno vrijeme
Stanje na putevima
Madjo:
--- Quote from: Rade on February 13, 2010, 15:53:40 ---Sad sam zvao AMSCG, rekli su mi da su svi glavni putevi prohodni a da ima dosta poledice.
--- End quote ---
Znaci ocistili su onaj odron na Brajice,jeli ko vidio to cudo?
Rade:
Drugari, znate li kakav je put prema BiH preko Šćepan polja?
Madjo:
Ja znam do Scepan Polja,isao sam 3 puta.Od Niksica do Pluzina je odlican,a vec od Pluzina do granice je dosta los,puno neosvijetljenih tunela.
Cirius:
Posle Scepan Polja je jos gori, ako se sto nije promijenilo poslednjih par godina, jedan dio od nekoliko kilometara posebno .. tek dalje prema Srbinju je bolji .. oprezno se vozi tuda ovaj dio godine, jos kad krenu sad zajedno kise i jugo koji ce da topi snijeg, treba bas pazljivo ici (mada ces dobar dio svakako morati sporo, zbog puta).
Miloš:
S obzirom da svakog ljeta idem u sjeverozapadnu Bosnu, isprobao sam sve moguće puteve i sve moguće varijante. I mogu ti reći da je taj put preko Šćepan polja najgori od svih. Kao što već rekoše Mađo i cirus, ovaj dio kroz CG, do granice, je sasvim dobar. Ali zato, od granice, pa se sve do Foče ima jedno 40km puta koji je u očajnom stanju. Baš sam bio prošle godine, ne vjerujem da se od tada mijenjalo. To treba preći... Kasnije prema Sarajevu je sasvim dobar.
A do koga grada ideš, da vidim mogu li da te posavjetujem za neku bolju varijantu ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version